• 1. Numele și adresa persoanei responsabile

Persoana responsabilă în sensul Regulamentului general privind protecția datelor (RGPD) și al altor legi naționale privind protecția datelor din statele membre, precum și al altor reglementări privind protecția datelor este:

Denumirea firmei

 • Strada Mahmudiei, Nr. 165 Tulcea
 • E-mail: contact@bateriiaz.ro

2. Prelucrarea datelor pe site-ul nostru web

2.1 Vizitarea site-ului nostru web/date de acces

De fiecare dată când vizitați pagina noastră de internet, sistemul nostru colectează automat date și informații din sistemul informatic al computerului solicitant.

În acest scop, pot fi colectate următoarele date:

 • Informații despre tipul de browser și versiunea utilizată
 • Sistemul de operare al utilizatorului
 • Furnizorul de servicii de internet al utilizatorului
 • Adresa IP a utilizatorului
 • Data și ora accesului
 • Site-urile web de unde sistemul utilizatorului a ajuns pe pagina noastră de internet
 • Site-urile web care sunt accesate de sistemul utilizatorului prin intermediul site-ului nostru web

Prelucrarea acestor date de acces este necesară pentru a vă permite să vizitați site-ul web și pentru a garanta funcționalitatea pe termen lung și securitatea sistemelor noastre. Datele de acces sunt, de asemenea, stocate temporar în fișiere jurnal interne în scopurile descrise mai sus, pentru a genera informații statistice despre utilizarea site-ului nostru web pentru a ne dezvolta în continuare site-ul web în ceea ce privește comportamentele de utilizare ale vizitatorilor noștri (de exemplu, în cazul în care crește proporția de dispozitive mobile cu care sunt apelate paginile) și pentru administrarea generală a site-ului nostru web.

Temeiul juridic este articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera b din RGPD, cu condiția ca pagina să fie accesată în cursul inițierii sau derulării unui contract și, în caz contrar, articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera f din RGPD pe baza interesului nostru legitim privind funcționalitatea pe termen lung și securitatea sistemelor noastre.

Datele vor fi șterse de îndată ce nu mai sunt necesare pentru atingerea scopului în care au fost colectate. În cazul colectării datelor pentru punerea la dispoziție a site-ului web, la încheierea sesiunii respective. În cazul stocării datelor în fișiere jurnal, de obicei cel târziu după șapte zile. În acest caz, adresele IP ale utilizatorilor sunt șterse sau înstrăinate, astfel încât să nu mai poată fi atribuite clientului apelant.

2.2. Contact

Există mai multe posibilități prin care puteți lua legătura cu noi: Aici sunt incluse formularele de contact și contactul prin e-mail sau telefon. În acest context, prelucrăm datele exclusiv în scopul comunicării cu dvs.

Temeiul juridic este articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera b din RGPD, în măsura în care datele dvs. sunt necesare pentru a vă răspunde la cerere sau pentru inițierea sau derularea unui contract și, în caz contrar, articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera f din RGPD pe baza interesului nostru legitim de a ne contacta și de a vă putea răspunde la cerere.

Datele colectate de noi la utilizarea formularului de contact vor fi șterse automat după ce cererea dvs. a fost procesată complet, cu excepția cazului în care avem nevoie în continuare de cererea dvs. pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale sau legale (consultați punctul 5, „Perioada de păstrare”).

2.2.1 Formulare de contact

Pe pagina noastră de internet există formulare de contact care pot fi utilizate pentru a ne contacta electronic. Dacă un utilizator folosește această opțiune, următoarele informații obligatorii ne sunt transmise și stocate:

 • Număr de comandă
 • Număr de telefon
 • Nume și prenume (opțional)
 • Număr VIN (opțional)
 • Cod numeric
 • Adresă de e-mail
 • Cod articol

În momentul transmiterii mesajului, sunt stocate și următoarele date:

 • Adresa IP
 • Data și ora la care a fost primită cererea.

2.2.2 Contactul prin e-mail

Ca alternativă la formularul de contact, ne puteți contacta direct și în scris, folosind adresa de e-mail furnizată. În acest caz, datele cu caracter personal ale utilizatorului transmise prin e-mail vor fi stocate.

Datele vor fi șterse de îndată ce nu mai sunt necesare pentru atingerea scopului în care au fost colectate. Dacă este corespondență comercială, vă vom stoca datele timp de până la trei ani.

2.2.3 Contactul prin telefon

Aveți posibilitatea de a ne contacta telefonic. Dacă ne acordați consimțământul la începutul apelului, vom înregistra conversația ulterior. Vom salva informațiile comunicate în timpul apelului telefonic pentru a instrui personalul nostru de asistență pentru clienți și pentru a asigura calitatea call-centerului nostru și, de obicei, le vom șterge după cel mult trei luni, cu excepția cazului în care este obligatorie stocarea pe o perioadă mai mare, conform legii sau în scopuri de verificare. În scopuri de verificare (de exemplu, încheierea unui contract de vânzare-cumpărare) putem stoca înregistrarea timp de până la trei ani. Consimțământul dvs. constituie temeiul juridic (articolul 6 alineatul 1 litera a din RGPD) pentru înregistrarea apelului și evaluarea acestuia.

2.3. Înregistrarea

Pe pagina noastră de internet le oferim utilizatorilor posibilitatea de a crea un cont de client sau de a se înregistra în secțiunea de autentificare pentru a putea utiliza funcționalitatea completă a site-ului nostru web. Am evidențiat datele pe care trebuie să le furnizați, marcându-le drept câmpuri obligatorii. Înregistrarea nu este posibilă fără aceste date. Temeiul juridic pentru prelucrare este articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera b din RGPD.

Următoarele date sunt colectate în timpul procesului de înregistrare:

 • Formulă de adresare
 • Nume și prenume
 • Adresă de e-mail
 • Parolă

În plus, la momentul înregistrării sunt stocate următoarele date:

 • Adresa IP
 • Data și ora înregistrării

Datele de înregistrare sunt utilizate pentru a procesa comenzile din magazinul nostru online și pentru a crea un cont de client.

Datele vor fi șterse de îndată ce nu mai sunt necesare pentru atingerea scopului în care au fost colectate, cu excepția cazului în care este necesară o perioadă de păstrare stocare mai mare pentru îndeplinirea obligațiilor legale.

2.4. Comenzile

În cazul unui proces de comandă, pe lângă datele deja furnizate în timpul înregistrării, colectăm următoarele informații necesare procesării contractului:

 • Data nașterii,
 • Adresa de e-mail,
 • Parolă,
 • Adresa de facturare și de expediere
 • Modalitate de plată (în funcție de modalitatea de plată, eventual și IBAN și BIC, cu excepția cazului în care pentru plată sunt selectați furnizorii de servicii de plată numiți la punctul 2.4.1).

Opțional, informații precum numerele de telefon și de fax sunt posibile, astfel încât să vă putem contacta în acest mod dacă aveți întrebări suplimentare sau, în caz de neplată după data scadenței și un memento scris, să vă solicităm plata prin telefon dacă acest lucru este necesar și nu vă putem contacta în nici un alt mod.

Temeiul juridic pentru prelucrare este articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera b din RGPD.

Folosim doar datele pe care ni le furnizați pentru a vă onora și procesa comenzile. Datele comenzii dvs. vor fi salvate în contul dvs. de client și șterse după expirarea perioadelor de păstrare conform legislației fiscale și comerciale, cu excepția cazului în care ați consimțit în mod expres la utilizarea în continuare a datelor dvs.

2.4.1 Furnizorii de servicii de plată

Pentru a procesa plata, există opțiunea de a selecta diferiți furnizori de servicii de plată sau metode de plată obișnuite în tranzacționarea online, cum ar fi plata în avans, plata prin PayPal sau factură. În acest scop, datele de plată precum adresele de facturare, IBAN, BIC și metoda de plată preferată pot fi transmise acestor furnizori de servicii. Aceasta include și datele care apar în legătură directă cu procesarea plăților, cum ar fi datele pe care furnizorii externi de servicii de plată le utilizează pentru identificare (de exemplu, prenume și nume, adresă, gen, adresă de e-mail, adresă IP, număr de telefon, ID PayPal), informații despre dispozitiv (de exemplu, adresa IP, tipul dispozitivului, sistemul de operare) sau datele necesare pentru a întocmi o factură, cum ar fi cantitatea de articole, codul articolului, valoarea facturii și taxele în procente. Acești furnizori de servicii de plată pot procesa, de asemenea, date despre comportamentul dvs. anterior de plată, precum și valori de probabilitate pentru comportamentul în viitor. În scopul verificării plăților, de exemplu, pentru aprobarea bunurilor cumpărate, primim și informațiile de plată corespunzătoare de la furnizorii de servicii de plată. De asemenea, primim informații de bază și financiare de la furnizorii de servicii de plată ca parte a oricăror verificări de identitate impuse de lege.

Dacă nu ne-ați acordat consimțământul în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 litera a din RGPD, temeiul juridic pentru transferul de date către furnizorii de servicii de plată în sensul procesării contractului este articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera b din RGPD, deoarece procesarea este necesară pentru derularea contractului și procesarea comenzii.

Pentru temeiul juridic al prelucrării datelor efectuate de furnizorul de servicii de plată pe propria răspundere, vă rugăm să consultați informațiile privind protecția datelor ale respectivului furnizor de servicii de plată:

Opțiunile de plată și furnizorii de servicii oferite pot varia în funcție de locul de accesare a site-ului web.

Dorim să subliniem că solicitările privind protecția datelor pot fi transmise cel mai eficient furnizorului respectiv de servicii de plată, deoarece numai acești furnizori au acces la date și pot lua direct măsurile adecvate.

2.5. Buletinul informativ

Vă puteți abona la un buletin informativ gratuit și personalizat pe pagina noastră de internet, prin care vă vom trimite în mod regulat informații adaptate nevoilor dvs., știri despre produsele noastre, oferte și campanii speciale actuale, memento-uri privind coșul de cumpărături și sondaje de opinie și de satisfacție. La înregistrarea pentru buletinul informativ, datele din formularul de introducere date sunt transmise către noi sau către furnizorul de servicii de transport pe care îl utilizăm. De obicei, tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa de e-mail. În unele cazuri, sunt solicitate opțional informații suplimentare, cum ar fi numele de familie, prenumele și genul, pentru a vă oferi posibilitatea de a primi un buletin informativ personalizat.

Folosim așa-numita procedură „abonare dublă” pentru a comanda buletinele noastre informative, adică vă vom trimite buletine informative numai prin e-mail dacă dați clic pe un link din e-mailul de notificare pentru a confirma că sunteți titularul adresei de e-mail furnizate. Dacă vă confirmați adresa de e-mail, vă vom salva adresa de e-mail, ora înregistrării și adresa IP utilizată pentru înregistrare până când vă dezabonați de la buletinul informativ. Singurul scop al stocării este acela de a vă trimite buletinul informativ și de a putea dovedi înregistrarea dvs. Vă puteți dezabona în orice moment de la buletinul informativ. În fiecare buletin informativ puteți găsi un link corespunzător pentru dezabonare. Desigur, este suficient și un mesaj transmis la datele de contact date mai sus sau în buletinul informativ (de exemplu, prin e-mail sau scrisoare).

Temeiul juridic pentru prelucrare este consimțământul dvs. în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera a din RGPD. Documentarea procesului de înregistrare are loc pe baza intereselor noastre legitime, în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 litera f din RGPD, în scopul demonstrării unei derulări corespunzătoare.

Datele vor fi utilizate numai pentru trimiterea buletinului informativ.

Pentru a stabili când sunt deschise e-mailurile noastre și cum sunt utilizate, înregistrăm și analizăm interacțiunile cu buletinul informativ sau datele de acces colectate (de exemplu, rata de deschidere sau rata de clicuri) folosind tehnologii standard care ne sunt puse la dispoziție de către furnizorii de servicii de transport. În acest scop, e-mailurile noastre conțin așa-numitele semnalizatoare web. Acestea sunt mici fișiere imagine, care sunt încărcate de site-ul nostru web și care ne permit să stabilim când ați deschis un e-mail. De asemenea, aflăm pe care dintre linkurile din e-mailuri dați clic. Folosim aceste date de acces pentru îmbunătățirea continuă a ofertei noastre, a conținutului și a comunicării cu clienții, precum și în scopuri statistice. De asemenea, folosim informațiile pentru a înțelege mai bine ce conținut și produse vă interesează pentru a vă putea prezenta în viitor un conținut cât mai relevant pentru dvs.

Ca parte a înregistrării dvs. pentru a primi e-mailurile noastre publicitare, obținem, de asemenea, consimțământul dvs. de a vă trimite e-mailuri în funcție de nevoile și interesele dvs. pe baza datelor stocate despre dvs. pe toate dispozitivele, cum ar fi datele dvs. de acces, eventual informații despre cont și comportamentul dvs. de cumpărături (comenzi, returnări, procese de comandă nefinalizate).

Dacă nu doriți analiza comportamentului de utilizare, vă puteți dezabona de la buletinul informativ sau puteți dezactiva în mod implicit grafica din programul dvs. de e-mail.

Temeiul juridic în acest sens este consimțământul dvs. în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera a din RGPD.

Datele de acces (date de deschidere și clic) sunt colectate și salvate numai sub formă anonimizată.

Alte date care sunt colectate independent de datele de deschidere și clicuri în contextul buletinului informativ vor fi șterse de îndată ce nu mai sunt necesare pentru atingerea scopului în care au fost colectate. Prin urmare, adresa de e-mail a utilizatorului este stocată atât timp cât abonamentul la buletinul informativ este activ. Când vă dezabonați de la notificările prin e-mail, considerăm că v-ați revocat consimțământul dvs. pentru crearea profilului dvs. de utilizator personalizat și primirea de e-mailuri pe baza acestuia. Profilul dvs. de utilizare personalizat va fi șters de noi imediat. Adresele de e-mail dezabonate, inclusiv datele de înregistrare, sunt blocate. Blocarea temporară servește interesului nostru legitim de a putea dovedi consimțământul oferit inițial (articolul 6 alineatul 1 litera f din RGPD). După ce au trecut cele șase luni, vom șterge adresa de e-mail din listele de distribuire a e-mailurilor.

Nu este posibilă o revocare separată în ceea ce privește analiza descrisă a datelor de acces. Cu toate acestea, aveți opțiunea de a configura programul de e-mail pe care îl utilizați astfel încât e-mailurile să fie afișate în formă de text și nu în format HTML. Astfel sunt ascunse fișierele imagine și grafice, astfel încât urmărirea să nu fie posibilă. În aceste cazuri, însă, buletinul informativ nu va fi afișat integral și este posibil să nu puteți utiliza toate funcțiile. De asemenea, nu este posibilă o revocare separată cu privire la crearea unui profil de utilizare personalizat. Dacă nu doriți ca noi să creăm un profil de utilizator personalizat pentru dvs., aveți în orice moment opțiunea de a vă revoca consimțământul pentru a primi publicitate personalizată prin e-mail, așa cum este descris mai sus.

În acest context, utilizăm serviciul GetResponse al companiei GetResponse Sp.z o.o., ul. ARKONSKA 6/A3, 80-387 GDANSK, Polonia („GetResponse”).

Avem un acord de prelucrare a datelor cu GetResponse și, în cazul în care datele cu caracter personal sunt transferate în țări terțe, cum ar fi SUA, am încheiat clauzele contractuale standard ale UE. De asemenea, consimțământul dvs. acordat prin intermediul bannerului cookie cu privire la urmărire se extinde în mod expres și la transmiterea datelor către GetResponse (articolul 49 alineatul 1 capitolul 1 litera a din RGPD). Vă rugăm să consultați punctul ‎6 („Transferul de date către țări terțe ”) pentru riscurile asociate.

Puteți găsi informații suplimentare despre protecția datelor în Declarația de confidențialitate a companiei GetResponse.

2.6 Recrutarea clienților existenți prin e-mail

Dacă ați făcut o achiziție de la noi, vom folosi și datele dvs. de contact pentru a vă trimite prin e-mail informații suplimentare despre produsele noastre care sunt relevante pentru dvs. („recrutarea clienților existenți”). Aceasta poate include în special noutăți, promoții și oferte, precum și feedback și alte sondaje.

Temeiul juridic pentru această prelucrare a datelor este articolul 6 alineatul 1 litera f din RGPD, coroborat cu prevederile legii nr. 11/1991 privind concurența neloială, conform căruia prelucrarea datelor este permisă pentru a proteja interesele legitime, în măsura în care aceasta privește stocarea și utilizarea ulterioară a datelor în scopuri publicitare. Vă puteți opune utilizării comerciale a datelor dvs. în orice moment prin intermediul unui link corespunzător din e-mailuri sau prin trimiterea unui mesaj la datele de contact de mai sus (de exemplu, prin e-mail sau scrisoare) fără a suporta alte costuri în afara costurilor de transmitere, conform tarifelor de bază.

2.7 Contactul telefonic

Dacă ne-ați acordat consimțământul și ați salvat numărul de telefon în contul dvs. de client, vă putem apela pentru sondaje de satisfacție, pentru trimiterea de oferte speciale și campanii, pentru informații despre produse și în scopuri statistice. Dacă ne acordați consimțământul la începutul apelului, vom înregistra conversația ulterior. Vom salva informațiile comunicate în timpul apelului telefonic pentru a instrui personalul nostru de asistență pentru clienți și pentru a asigura calitatea call-centerului nostru și, de obicei, le vom șterge după cel mult trei luni, cu excepția cazului în care este obligatorie stocarea pe o perioadă mai mare, conform legii sau în scopuri de verificare. În scopuri de verificare (de exemplu, încheierea unui contract de vânzare-cumpărare) putem stoca înregistrarea timp de până la trei ani. Consimțământul dvs. constituie temeiul juridic (articolul 6 alineatul 1 litera a din RGPD) pentru înregistrarea apelului și evaluarea acestuia.

2.8 Sondaje și concursuri

Dacă participați la unul dintre sondajele noastre, vom folosi datele dvs. pentru studii de piață și sondarea opiniei publice. În general, evaluăm datele în mod anonim în scopuri interne. Dacă, în cazuri excepționale, sondajele nu sunt evaluate în mod anonim, datele vor fi colectate și prelucrate numai cu consimțământul dvs. (articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera a din RGPD).

În contextul concursurilor, folosim datele dvs. în scopul desfășurării concursului și pentru a vă informa despre premii. Puteți găsi informații detaliate în regulamentul de participare la concursul respectiv. Temeiul juridic pentru prelucrare este contractul de concurs, în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera b din RGPD.

 • 3. Utilizarea modulelor cookie și a tehnologiilor similare

Pe acest site web utilizăm module cookie și tehnologii similare (denumite colectiv „Instrumente”), care sunt oferite fie de noi, fie de terți.

„Modulele cookie” sunt mici fișiere text, care pot fi stocate pe dispozitivul dvs. de către browser. Modulele cookie nu sunt utilizate pentru a rula programe sau pentru a încărca viruși pe computerul dvs. Tehnologiile similare sunt în special stocarea pe web (Web Storage) (stocare locală/în cadrul sesiunii (Local/Session Storage)), amprente digitale, etichete sau pixeli. Unele cookie-uri rămân pe computerul dvs. pentru o anumită perioadă de timp și ne permit să vă identificăm computerul la următoarea vizită (module cookie permanente). Partenerilor noștri nu li se permite să colecteze, să prelucreze sau să utilizeze date cu caracter personal prin intermediul site-ului nostru web utilizând module cookie.

Cele mai multe browsere acceptă în mod implicit module cookie și tehnologii similare. Cu toate acestea, puteți regla de obicei setările browserului astfel încât modulele cookie sau tehnologiile similare să fie respinse sau salvate numai cu consimțământ prealabil. De asemenea, puteți permite sau interzice modulele cookie temporare și stocate independent unul de altul în setările de securitate. Dacă dezactivați modulele cookie, este posibil ca anumite funcții de pe site-ul nostru web să nu vă fie disponibile, este posibil ca unele site-uri web să nu fie afișate corect și unele dintre ofertele noastre să nu funcționeze corect pentru dvs. Pentru a utiliza coșul nostru de cumpărături, de exemplu, trebuie permise modulele cookie temporare. Datele stocate în modulele noastre cookie nu sunt legate de datele dvs. cu caracter personal (nume, adresă etc.). Fără consimțământul dvs. expres, nu vom asocia datele stocate în modulele noastre cookie cu datele dvs. cu caracter personal (nume, adresă etc.).

După ce ați setat modulele cookie, le puteți șterge singur în orice moment apelând elementul de meniu corespunzător din browserul dvs. de internet sau ștergând modulele cookie de pe hard disk. Puteți găsi detalii în acest sens în meniul de ajutor al browserului dvs. de internet. Modulele cookie pentru sesiune sunt șterse din nou după părăsirea site-ului web și sunt utilizate doar aici pentru a permite navigarea pe site-ul web și apelarea simplă a conținutului și pentru a înregistra date statistice.

În cele ce urmează, instrumentele pe care le folosim sunt listate în funcție de categorii, prin care vă vom informa în special despre furnizorii de instrumente și despre transferul de date către terți. De asemenea, se explică în ce cazuri obținem consimțământul dvs. voluntar pentru a utiliza instrumentele și cum puteți revoca acest lucru.

Dacă, în ciuda celei mai mari atenții, informațiile din bannerul cookie încalcă această declarație de confidențialitate, informațiile din această declarație de confidențialitate au prioritate.

3.1 Temeiul juridic și revocarea

3.1.1 Temeiul juridic

Folosim instrumentele necesare funcționării site-ului web pe baza interesului nostru legitim în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera f din RGPD pentru a vă permite să utilizați site-ul nostru web mai convenabil și individual și să îl folosiți cât mai mult timp posibil. În anumite cazuri, aceste instrumente pot fi, de asemenea, necesare pentru derularea unui contract sau pentru punerea în aplicare a măsurilor precontractuale, caz în care prelucrarea are loc în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera b din RGPD.

Folosim toate celelalte instrumente, în special cele în scopuri de marketing, pe baza consimțământului dvs. în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera a din RGPD, precum și în conformitate cu articolul 15 alineatul 3 capitolul 1 din legea privind telecomunicațiile din Germania (TMG), dacă profilurile de utilizare sunt create în scopuri de publicitate sau de studii de piață. Prelucrarea datelor folosind aceste instrumente va avea loc numai dacă am primit consimțământul dumneavoastră prealabil.

Dacă există un transfer de date cu caracter personal către țări terțe, vă rugăm să consultați punctul ‎6 („Transferul de date către țări terțe ”) și cu privire la orice riscuri asociate. Vă vom înștiința dacă am încheiat clauze contractuale standard sau alte garanții cu furnizorii anumitor instrumente. Dacă v-ați oferit consimțământul pentru utilizarea anumitor instrumente, vom transmite către țări terțe datele procesate atunci când folosim instrumentele (și) pe baza acestui consimțământ.

3.1.2 Obținerea consimțământului dvs.

Folosim un instrument de administrare a consimțământului pentru a obține și administra consimțământul dvs. Acesta generează un banner care vă informează despre prelucrarea datelor pe site-ul nostru web și vă oferă posibilitatea de a consimți la toate, unele sau la niciuna dintre prelucrările datelor, folosind instrumente opționale. Acest banner apare prima dată când vizitați site-ul nostru web și când selectați din nou setările pentru a le modifica sau a vă revoca consimțământul. Bannerul va apărea și la vizitele ulterioare pe site-ul nostru web, cu condiția să fi dezactivat stocarea modulelor cookie.

Când vă acordați consimțământul, ne vor fi transmise consimțământul sau revocarea, adresa IP, informațiile despre browserul dvs., terminalul dvs. la momentul vizitei, în contextul vizitării de către dvs. a site-ului web. În plus, folosim propriul nostru cookie necesar pentru a salva consimțămintele și revocările pe care le-ați acordat. Dacă ștergeți modulele cookie, vă vom cere din nou consimțământul atunci când vizitați site-ul la o dată ulterioară.

Prelucrarea datelor este necesară pentru a vă oferi administrarea consimțământului, solicitată legal, și pentru a ne respecta obligațiile de documentare. Temeiul juridic pentru utilizarea instrumentului de administrare a consimțământului este articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera f din RGPD, pe baza interesului nostru de a îndeplini cerințele legale pentru administrarea consimțământului în ceea ce privește modulele cookie.

3.1.3 Revocarea consimțământului sau modificarea selecției

Vă puteți revoca în orice moment consimțământul pentru anumite instrumente. În acest scop, dați clic pe următorul link. Acolo puteți schimba, de asemenea, selecția instrumentelor pe care doriți să le aprobați să le utilizați, precum și informații suplimentare despre modulele cookie și perioada de stocare respectivă. Alternativ, puteți solicita revocarea pentru anumite instrumente direct de la furnizor.

Site-ul nostru web utilizează diferite tipuri de module cookie și tehnologii similare, fiecare dintre acestea având o funcție specifică. Există module cookie care sunt utilizate și gestionate direct de noi și module cookie care sunt utilizate și gestionate de terți, în conformitate cu propriile declarații de confidențialitate. În continuare vă prezentăm o imagine de ansamblu:

3.2 Instrumente necesare

Folosim anumite instrumente pentru a activa funcțiile de bază ale site-ului nostru web și pentru a permite afișarea conținutului pe smartphone („instrumente necesare”). Fără aceste instrumente, nu am putea oferi serviciul nostru. Prin urmare, instrumentele necesare sunt utilizate fără consimțământ pe baza intereselor noastre legitime în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera f din RGPD sau pentru a îndeplini un contract sau pentru îndeplinirea unor măsuri precontractuale în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera b din RGPD.

3.2.1 Module cookie proprii

Folosim propriile noastre module cookie necesare, în special

 • pentru conectare-autentificare,
 • pentru distribuția sarcinii,
 • pentru salvarea setărilor de limbă,
 • pentru a observa dacă informațiile plasate pe site-ul nostru web v-au fost afișate, astfel încât să nu mai fie
 • afișate din nou data viitoare când vizitați site-ul.

Aceste module cookie tehnice sunt esențiale pentru ca site-ul web să funcționeze și să identifice, de exemplu, limba și țara din care ați accesat site-ul web. Dacă sunteți vizitator înregistrat, veți fi recunoscut prin intermediul modulelor cookie și puteți accesa serviciile din regiunile corespunzătoare.

3.2.2 Google Tag Manager

Site-ul nostru folosește Google Tag Manager, un serviciu furnizat utilizatorilor din Spațiul Economic European și Elveția de Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda și pentru toți ceilalți utilizatori de Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043 , SUA (denumite împreună „Google”).

Tag manager este utilizat pentru a gestiona instrumentele de urmărire și alte servicii, așa-numitele etichete ale site-ului web. O etichetă este un element care este stocat în textul sursă al site-ului nostru web, de exemplu, pentru a înregistra date de utilizare specificate. Tag-Manager de la Google se asigură că datele de utilizare solicitate de partenerii noștri le sunt transmise acestora.

Google Tag Manager funcționează fără utilizarea modulelor cookie.

Temeiul juridic este articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera f din RGPD, pe baza interesului nostru legitim de a integra și gestiona mai multe etichete pe site-ul nostru într-o manieră simplă.

Am încheiat un acord de procesare a comenzilor cu Google. Unele dintre date sunt procesate pe un server Google din SUA. În cazul în care datele cu caracter personal sunt transferate în SUA sau în alte țări terțe, am încheiat clauze contractuale standard cu Google în conformitate cu articolul 46 alineatul 2 litera c din RGPD. Pentru informații suplimentare, consultați punctul ‎6 („Transferul de date către țări terțe”).

Puteți găsi mai multe informații cu privire la acest subiect în informațiile Google despre Tag Manager.

3.3 Instrumente funcționale

De asemenea, folosim instrumente pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe site-ul nostru web și pentru a vă putea oferi mai multe funcții („instrumente funcționale”). Deși acestea nu sunt absolut necesare pentru funcționalitatea de bază a site-ului web, ele le pot oferi utilizatorilor avantaje considerabile, în special în ceea ce privește ușurința în utilizare și furnizarea de canale suplimentare de comunicare, afișare sau plată.

3.3.1 MyFonts

Site-ul nostru web folosește serviciul MyFonts oferit de Monotype Imaging Holdings Inc., 600 Unicorn Park Drive, Woburn, Massachusetts 01801 SUA și filialele și companiile afiliate internaționale ale acesteia („MyFonts”).

Când accesați o pagină, browserul dvs. încarcă fonturile necesare pentru a afișa textele corect și atractiv. În acest scop, browserul dvs. trebuie să stabilească o conexiune la serverele MyFonts. Acesta îi comunică serviciului MyFonts că site-ul nostru web a fost accesat prin adresa dvs. IP. Nu există nicio asociere cu alte date. Nu sunt salvate niciun fel de module cookie.

Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor este consimțământul dvs. voluntar, în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera a din RGPD. MyFonts oferă o prezentare uniformă și atrăgătoare a prezenței noastre online prin utilizarea eficientă și fără întreținere a fonturilor, luând în considerare și posibilele restricții de licențiere pentru integrarea lor locală.

Serverul la care este stabilită o conexiune se poate afla în SUA. În cazul în care datele cu caracter personal sunt transferate în SUA sau în alte țări terțe, consimțământul dvs. se extinde în mod explicit și asupra transferului de date (articolul 49 alineatul 1 capitolul 1 litera a din RGPD). Vă rugăm să consultați punctul ‎6 („Transferul de date către țări terțe ”) pentru riscurile asociate.

Pentru mai multe informații, consultați Declarația de confidențialitate. și Termenii de utilizare ai companiei MyFonts, precum și Politica de confidențialitate a companiei Monotype.

3.3.2 Instrument de chat

Site-ul nostru web folosește programul de chat al Genesys Telecommunications Lab pentru a îmbunătăți comunicarea cu vizitatorii. GmbH Germany, Joseph-Wild-Straße 20, 81829 München.

Dacă aveți întrebări sau probleme generice sau specifice cu privire la produsele noastre, site-ul web sau compania noastră, ne puteți trimite un mesaj folosind programul de chat. Vi se va arăta dacă cineva este online în acest moment, astfel încât să puteți răspunde imediat. În caz contrar, vă vom răspunde la cerere imediat în timpul programului nostru de lucru. În acest context, prelucrăm datele exclusiv în scopul comunicării cu dvs.

Când utilizați programul de chat, se înregistrează adresa IP a dispozitivului și adresa subpaginii de la care apelați programul de chat. Genesys folosește, de asemenea, module cookie și tehnologii similare. Conversațiile efectuate sunt înregistrate și salvate.

Temeiul juridic este articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera b din RGPD, cu condiția ca datele să fie necesare pentru a răspunde cererii dvs. în contextul inițierii sau derulării unui contract și, în caz contrar, articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera f din RGPD, prin care interesul nostru legitim este menținerea comunicării cu clienții (potențiali) și efectul extern pozitiv prin accesibilitatea rapidă a angajaților noștri.

Am încheiat un acord de procesare a comenzilor cu Genesys. Datele colectate în acest context pot fi transferate către un server Genesys din țări terțe și stocate acolo. În cazul în care datele cu caracter personal sunt transferate în țări terțe, am încheiat clauze contractuale standard cu Genesys în conformitate cu articolul 46 alineatul 2 litera c din RGPD. Pentru informații suplimentare, consultați punctul ‎6 („Transferul de date către țări terțe”).

Puteți găsi mai multe informații cu privire la acest subiect în Declarația de confidențialitate a companiei Genesys.

3.3.3 Notificări push (Firebase Cloud Messaging)

Oferim serviciul gratuit de notificare push pe site-ul nostru web. Acest serviciu poate fi abonat făcând clic pe butonul „Permite”. Aveți opțiunea din setările browserului dvs. de a încheia acest abonament în orice moment.

Când utilizați aplicația noastră, este posibil să primiți așa-numitele notificări push de la noi, chiar dacă în prezent nu utilizați aplicația noastră. Acestea pot fi notificări pe care vi le trimitem ca parte a derulării contractului (de exemplu, notificarea indisponibilității aplicației noastre din cauza lucrărilor de întreținere).

În acest caz, temeiul juridic este articolul 6 alineatul 1 litera b din RGPD. Veți primi informații publicitare prin notificare push numai dacă v-ați oferit consimțământul în acest sens. În acest caz, temeiul juridic este articolul 6 alineatul 1 litera a din RGPD.

De asemenea, puteți dezactiva notificările push în orice moment prin intermediul setărilor terminalului dvs. mobil.

Pentru a trimite notificări push, folosim serviciul Firebase Cloud Messaging (FCM SDK), oferit de Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA. Folosind ID-ul instanței (Google Token) care este atribuit aplicației pe terminalul dvs. atunci când aplicația este instalată, acesta permite redarea notificărilor push pentru terminalul dvs. mobil. ID-ul instanței nu permite să se tragă concluzii despre persoana dvs. și, prin urmare, este anonim.

În cazul în care datele cu caracter personal sunt transferate în SUA, acest lucru se face pe baza articolului 49 alineatul 1 litera b din RGPD pentru a permite derularea unui contract cu dvs. sau implementarea măsurilor precontractuale. Pentru informații suplimentare, consultați punctul 6 („Transferul de date către țări terțe”).

Puteți găsi mai multe informații despre Firebase în Declarația de confidențialitate a companiei Google și în Notificarea privind protecția datelor pentru Firebase.

3.3.4 Cloudflare

Pe site-ul nostru web folosim serviciile de tip Content-Delivery-Network ale companiei Cloudflare Germany GmbH, Rosental 7, 80331 München, Germania, respectiv ale companiei Cloudflare Inc., 701 Townsend St., San Francisco, CA 94107 (SUA). Cu ajutorul Content Delivery Network, conținutul site-ului nostru web este stocat pe serverul serviciului. Serverul furnizorului de servicii distribuie acest conținut către dvs. sau către browserul dvs. atunci când vizitați site-ul nostru web. Cloudflare prelucrează date de jurnal, cum ar fi adresa dvs. IP, informații despre setările sistemului, date de jurnal DNS și informații despre dispozitiv. Folosim Cloudflare în scopul apărării împotriva atacurilor precum DDos sau a atacurilor robotizate pe site-ul nostru web și pentru a putea identifica utilizatorii. Aici nu sunt salvate ID-uri de utilizator și date cu caracter personal. Cloudflare poate micșora, de asemenea, timpii de încărcare a site-ului nostru web, astfel încât conținutul paginilor noastre să vă fie disponibil rapid.

Temeiul juridic pentru utilizarea Cloudflare este articolul 6 alineatul 1 litera f din RGPD, pe baza interesului nostru legitim de a utiliza serviciul pentru a lua măsuri de securitate împotriva atacurilor de pe site-ul nostru web și pentru a pune la dispoziția utilizatorilor site-ului nostru web volume mari de date.

Am încheiat un acord de procesare a comenzilor cu Cloudflare. În cazul în care Cloudflare transferă date către țări terțe, am încheiat clauze contractuale standard UE cu Cloudflare.

Puteți găsi informații suplimentare în Notificarea privind protecția datelor a companiei Cloudflare.

3.4 Instrumente analitice

Pentru a ne îmbunătăți site-ul web, folosim instrumente pentru înregistrarea statistică și analiza comportamentului general de utilizare pe baza datelor de acces („instrumente analitice”). Aici analizăm, de exemplu, termenii de căutare introduși, frecvența vizualizărilor de pagină sau utilizarea anumitor funcții ale site-ului web.

De asemenea, folosim servicii de analiză pentru a evalua utilizarea diferitelor noastre canale de marketing.

Temeiul juridic pentru instrumentele analitice este consimțământul dvs. în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera a din RGPD, dacă nu se specifică altceva. Pentru revocarea consimțământului dvs., consultați‎3.1.3: „Revocarea consimțământului sau modificarea selecției”. În cazul în care datele cu caracter personal sunt transferate în SUA sau în alte țări terțe, consimțământul dvs. se extinde în mod explicit și asupra transferului de date (articolul 49 alineatul 1 capitolul 1 litera a din RGPD). Vă rugăm să consultați punctul ‎6 („Transferul de date către țări terțe ”) pentru riscurile asociate.

Datele utilizatorului sunt pseudonimizate sau anonimizate prin măsuri de precauție tehnice. Prin urmare, nu mai este posibilă atribuirea datelor utilizatorului apelant. Datele nu sunt stocate împreună cu alte date personale ale utilizatorului.

3.4.1 Google Analytics

Site-ul nostru web folosește Google Analytics, un serviciu de analiză web furnizat de Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA („Google”). Potrivit Google, persoana de contact pentru toate problemele de protecție a datelor este Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda.

Google Analytics folosește module cookie și tehnologii similare pentru a analiza și îmbunătăți site-ul nostru web pe baza comportamentului dvs. de utilizator. Google va procesa informațiile obținute pentru a evalua utilizarea de către dvs. a site-ului web, pentru a compila rapoarte privind activitatea site-ului web pentru operatorul site-ului web și pentru a furniza alte servicii legate de utilizarea site-ului web și a internetului. Aici sunt incluse și crearea de grupuri țintă sau liste de remarketing și furnizarea de reclame relevante în campaniile de afișare și căutare Google (Remarketing), precum și determinarea sau clasificarea vizitatorilor site-ului web în funcție de vârstă, sex și interese (Conversion Tracking) pentru a oferi reclame personalizate pentru grupurile țintă corespunzătoare. Datele care apar în acest context pot fi transmise de Google către un server din SUA pentru evaluare și stocate acolo.

Am efectuat următoarele setări de protecție a datelor pentru Google Analytics:

 • Anonimizarea IP-ului (scurtarea adresei IP înainte de evaluare, astfel încât să nu se poată trage concluzii despre identitatea dvs.)
 • Ștergerea automată a jurnalelor vechi/limitarea duratei de stocare
 • Funcția de publicitate dezactivată (inclusiv remarketingul grupului țintă de către publicul GA)
 • Anunțuri personalizate dezactivate
 • Protocol de măsurare dezactivat
 • Urmărirea pe mai multe pagini dezactivată (semnale Google)
 • Partajarea datelor cu alte produse și servicii Google dezactivată

Următoarele date sunt prelucrate de Google Analytics:

 • Adresa IP anonimizată;
 • URL de referință (pagina accesată anterior);
 • Pagini accesate (data, ora, URL-ul, titlul, durata vizitei);
 • Fișiere descărcate;
 • Linkuri către alte site-uri web pe care s-a dat clic;
 • Atingerea anumitor obiective (conversii);
 • Informații tehnice: sistem de operare; Tipul, versiunea și limba browserului; Tipul, marca, modelul și rezoluția dispozitivului;
 • Locație aproximativă (țară și, eventual, localitate, pe baza unei adrese IP anonimizate);
 • Date despre caracteristici demografice și interese.

Google Analytics setează următoarele module cookie în scopul specificat, cu perioada respectivă de stocare:

 • „_ga” timp de 2 ani și „_gid” timp de 24 de ore (atât pentru a identifica, cât și pentru a diferenția vizitatorii site-ului web prin intermediul unui ID de utilizator);
 • „_gat” timp de 1 minut (pentru a reduce solicitările către serverul Google);

Am încheiat un contract de prelucrare a comenzilor cu Google pentru utilizarea Google Analytics, precum și clauze contractuale standard în cazul în care datele cu caracter personal sunt transferate în SUA sau în alte țări terțe.

Puteți găsi mai multe informații cu privire la acest subiect în Declarația de confidențialitate a companiei Google.

3.4.2 Google Analytics for Firebase

Folosim Google Analytics for Firebase („Firebase”), un serviciu de analiză al Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA („Google”). Firebase ne permite să analizăm și să evaluăm comportamentul de utilizare al utilizatorilor site-ului web și ai aplicației noastre cu ajutorul ID-ului dispozitivului generat de noi pentru terminalul dvs. Cunoștințele acumulate în acest mod ne ajută să îmbunătățim site-ul web și aplicația noastră și, astfel, să facem mai plăcută experiența utilizatorului.

Următoarele informații sunt prelucrate în mod special în timpul analizei:

 • ID-ul dispozitivului;
 • Înregistrare, autentificare și deconectare, parolă uitată;
 • Numărul de utilizatori și sesiuni (data, ora), durata sesiunii;
 • Sistemul de operare, tipul, marca, modelul și rezoluția dispozitivului;
 • Regiunea, țara, limba;
 • Grupa de vârstă, sexul;
 • Prima utilizare, versiunea aplicației, versiunile aplicației, actualizările aplicației;
 • Evenimente (cum ar fi interacțiuni și evenimente), precum secțiunile/modulele accesate în cadrul aplicației, conținutul vizualizat, clicurile pe butoane etc.

Puteți restricționa utilizarea ID-ului publicitar în setările dispozitivului dvs. mobil:

 • Pentru Android: Setări > Google > Reclame > Resetare ID publicitar
 • Pentru iOS: Setări > Confidențialitate > Publicitate > Fără Ad-Tracking

Prelucrarea datelor pentru Firebase poate avea loc și pe servere din SUA. Datele legate de ID-ul publicitar sunt stocate timp de 60 de zile, conversiile utilizatorilor timp de 14 luni. Dacă datele dvs. de utilizare sunt transmise în SUA, am încheiat clauze contractuale standard cu Google.

Puteți găsi mai multe informații despre protecția datelor în cazul Google și Firebase la:

3.4.3 Yandex

Acest site web folosește Yandex Metrica, un serviciu de analiză web de la Yandex LLC, 16 Lva Tolstogo str., Moskau, 119021, Rusia (www.yandex.com), care este oferit utilizatorilor din Uniunea Europeană și Spațiul Economic European de către Yandex Oy Limited Company – Moreenikatu 6, 04600 Mantsala, Finlanda („Yandex”). Cu ajutorul Yandex Metrica, datele pseudonimizate ale vizitatorilor sunt colectate, evaluate și stocate pe baza consimțământului dvs. în ceea ce privește analiza statistică a comportamentului utilizatorilor în scopuri de optimizare și marketing în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 litera a din RGPD. Din aceste date, profilurile de utilizare pseudonimizate pot fi create și evaluate în același scop. Yandex Metrica folosește așa-numitele „module cookie”, mici fișiere text care sunt stocate local în memoria cache a browserului de internet al vizitatorului paginii. Aceste module cookie servesc, printre altele, la recunoașterea browserului și astfel permit o determinare mai precisă a datelor statistice. Adresa IP colectată a utilizatorului este pseudonimizată imediat după colectare și înainte de a fi stocată pentru a exclude orice referință personală.

Informațiile generate de modulul cookie (inclusiv adresa IP pseudonimizată) sunt transferate către un server Yandex din Federația Rusă și stocate acolo pentru a proteja interesele menționate mai sus. Prin urmare, am încheiat un contract de procesare a comenzilor și clauze contractuale standard UE cu Yandex. Datele colectate cu tehnologiile Yandex nu vor fi folosite în niciun moment pentru a identifica personal vizitatorul acestui site fără consimțământul separat al persoanei vizate și nu vor fi combinate cu date cu caracter personal despre purtătorul pseudonimului.

Dacă doriți să dezactivați evaluarea comportamentului utilizatorului prin intermediul modulelor cookie, vă puteți seta browserul astfel încât să fiți informat cu privire la setarea modulelor cookie și să decideți pentru fiecare în parte dacă le acceptați sau să excludeți acceptarea modulelor cookie pentru anumite cazuri sau în general.

Alternativ, puteți obiecta împotriva colectării datelor de către Yandex pentru viitor, setând un supliment de renunțare, pe care îl puteți obține de la următorul site web: https://yandex.com/support/metrica/general/opt-out.xml.

Puteți găsi informații suplimentare despre prelucrarea datelor în Notificarea privind protecția datelor a companiei Yandex.

3.4.4 New Relic

Un plugin de la serviciul de analiză web „New Relic” este utilizat pe acest site web în scopuri de monitorizare și analiză. Acest serviciu este furnizat de New Relic Inc., 188 Spear Street, Suite 1200 San Francisco, CA 94105, SUA. Acesta ne permite să colectăm și să analizăm evaluări statistice ale performanței (timpul de răspuns, randamentul, rata de eroare, tranzacțiile) site-ului web. Prin intermediul pluginului, New Relic primește informația că un utilizator a apelat pagina corespunzătoare a ofertei. În acest scop, New Relic colectează date de sistem despre programe de completare, browsere, hardware și software și timpii de utilizare, așa-numitele date despre aplicație, pentru care sunt setate modulele cookie în browserul dvs. Modulul cookie setat de New Relic este un așa-numit Pixel-Tracker sau așa-numitul modul cookie de sesiune, care este șters automat atunci când browserul este închis.

Dacă sunteți conectat ca utilizator la New Relic, New Relic vă poate atribui vizita contului dvs. de acolo. Dacă nu sunteți membru al New Relic, există în continuare posibilitatea ca New Relic să vă afle și să vă salveze adresa IP.

Dacă sunteți membru al New Relic și nu doriți ca New Relic să colecteze date despre dvs. pe paginile noastre pentru a le asocia cu datele dvs. de membru stocate de New Relic, trebuie să vă deconectați de la New Relic înainte de a vizita paginile noastre.

Am încheiat un acord de prelucrare a comenzilor și clauze contractuale standard UE cu New Relic în cazul în care datele cu caracter personal sunt transferate în SUA sau în alte țări terțe.

Scopul și sfera colectării datelor, precum și informații despre prelucrarea și utilizarea datelor de către New Relic, precum și posibilitățile de setare pentru a proteja confidențialitatea utilizatorilor, pot fi găsite în Notificarea privind protecția datelor a companiei New Relic.

3.5 Instrumente de marketing

De asemenea, folosim instrumente în scopuri publicitare („instrumente de marketing”). Unele dintre datele de acces generate la utilizarea site-ului nostru web sunt utilizate pentru publicitate bazată pe interese. Analizând și evaluând aceste date de acces, este posibil pentru noi să vă prezentăm publicitate personalizată, adică publicitate care să corespundă intereselor și nevoilor dvs. reale, pe site-ul nostru web și pe site-urile altor furnizori.

Instrumentele sunt, de asemenea, utilizate pentru a crea profiluri, pentru a vă afișa mai multe anunțuri direcționate care se potrivesc preferințelor dvs. pe platformele de publicitate, de exemplu, pentru un anumit model. Un alt scop este îmbunătățirea navigării: atunci când vizitați site-ul nostru web, vă vom arăta produse în funcție de interesele dvs. sau produse similare celor deja vizualizate. Aceste module cookie ne permit, de asemenea, să folosim oferta noastră comercială pe alte site-uri web conectate (retargeting). În cazul modulelor cookie terțe, nu avem controlul asupra informațiilor furnizate de modulul cookie și nici nu avem acces la date. Furnizorii terți pe care îi folosim pentru a plasa și a analiza clicurile pe reclame garantează, de asemenea, în conformitate cu reglementările acestora privind protecția datelor, că nu vor combina profilul de utilizator din datele utilizatorilor site-ului nostru web cu alte profiluri de utilizator obținute pe site-uri terțe. Vă invităm să vizitați pagina https://www.youronlinechoices.com pentru a examina așa-numitele module cookie terțe pentru a afla mai multe despre directivele respective privind protecția datelor și pentru a gestiona în mod conștient consimțământul sau opoziția.

Temeiul juridic pentru instrumentele de marketing este consimțământul dvs. în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera a din RGPD. Pentru revocarea consimțământului dvs., consultați‎3.1.3: „Revocarea consimțământului sau modificarea selecției”. În cazul în care datele cu caracter personal sunt transferate în SUA sau în alte țări terțe, consimțământul dvs. se extinde în mod explicit și asupra transferului de date (articolul 49 alineatul 1 capitolul 1 litera a din RGPD). Vă rugăm să consultați punctul ‎6 („Transferul de date către țări terțe ”) pentru riscurile asociate.

În secțiunea următoare am dori să explicăm mai detaliat aceste tehnologii și furnizorii utilizați pentru acestea. Datele colectate pot include în special:

 • Adresa IP a dispozitivului;
 • Numărul de identificare al unui modul cookie;
 • ID-ul dispozitivului mobil (ID dispozitiv);
 • URL de referință (pagina accesată anterior);
 • Pagini accesate (data, ora, URL-ul, titlul, durata vizitei);
 • Fișiere descărcate;
 • Linkuri către alte site-uri web pe care s-a dat clic;
 • Dacă este necesar, atingerea anumitor obiective (conversii);
 • Informații tehnice: sistem de operare; Tipul, versiunea și limba browserului; Tipul, marca, modelul și rezoluția dispozitivului;
 • Locație aproximativă (țară și, eventual, localitate).

Cu toate acestea, datele colectate sunt stocate numai sub pseudonim, astfel încât nu pot fi trase concluzii directe despre persoane.

3.5.1 Microsoft Advertising (anterior Bing Ads)

Site-ul nostru utilizează Microsoft Advertising, un serviciu furnizat de Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, SUA („Microsoft”). Microsoft folosește module cookie și tehnologii similare pentru a prezenta reclame relevante pentru dvs.

Utilizarea acestor tehnologii permite Microsoft și site-urilor sale partenere să afișeze reclame pe baza vizitelor anterioare pe site-urile noastre web sau pe alte site-uri de pe internet.

De asemenea, folosim eticheta UET pe site-ul nostru web ca parte a Microsoft Advertising pentru a putea crea profiluri de utilizare folosind pseudonime. Acest serviciu ne permite să urmărim activitățile utilizatorilor de pe site-ul nostru, dacă aceștia au ajuns pe site-ul nostru prin intermediul anunțurilor de la Microsoft Advertising (anterior Bing Ads). Dacă utilizatorul ajunge pe site-ul nostru web printr-o astfel de reclamă, un modul cookie este setat pe computerul său. Pe site-ul nostru web este integrată o etichetă UET Bing, care, în asociere cu modulul cookie, stochează câteva date fără caracter personal despre utilizarea site-ului web. Aceasta include, printre altele, durata vizitei pe site-ul web, ce zone ale site-ului web au fost accesate și ce reclame au fost utilizate pentru a accesa site-ul web. Informațiile privind identitatea utilizatorului nu sunt înregistrate.

Informațiile colectate sunt transmise serverelor Microsoft din SUA și stocate acolo pentru maximum 180 de zile.

Puteți împiedica colectarea datelor generate de module cookie și legate de utilizarea site-ului web și de prelucrarea acestor date prin dezactivarea setării modulelor cookie. Acest lucru poate, în anumite circumstanțe, să limiteze funcționalitatea site-ului web. În plus, Microsoft poate fi capabil să urmărească comportamentul dvs. de utilizare pe mai multe dispozitive electronice prin așa-numita Cross-Device-Tracking și, astfel, poate afișa publicitate personalizată pe sau în site-urile și aplicațiile Microsoft. Puteți dezactiva acest comportament la https://choice.microsoft.com/de-de/opt-out (renunțare).

Puteți găsi mai multe informații despre serviciile de analiză Bing pe site-ul web Bing Ads. Puteți găsi mai multe informații despre protecția datelor în cadrul Microsoft și Bing în dispozițiile privind protecția datelor în cadrul Microsoft.

Pe lângă revocarea consimțământului dvs., aveți și opțiunea de a dezactiva anunțurile personalizate în Microsoft Advertising sau în setările pentru anunțuri din contul dvs. Microsoft.

Următoarele module cookie sunt setate de Microsoft Advertising:

 • „_uetsid”;
 • „_uetvid”;
 • „MUID”
 • „MUID”;

Puteți găsi mai multe informații cu privire la acest subiect pe paginile de ajutor ale Microsoft Advertising și în dispozițiile privind protecția datelor în cadrul Microsoft.

3.5.2 Facebook-Pixel

În scopuri de marketing, site-ul nostru web folosește serviciul „Facebook-Pixel” al rețelei sociale Facebook, un serviciu furnizat de Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanda pentru utilizatorii din afara SUA și Canada, și de Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025, SUA pentru toți ceilalți utilizatori (denumite împreună „Facebook”).

Folosim Facebook-Pixel pentru a analiza utilizarea generală a site-ului nostru web și pentru a înțelege eficacitatea publicității Facebook („urmărirea conversiilor”). De asemenea, folosim Facebook-Pixel pentru a vă arăta mesaje publicitare individualizate pe baza interesului dvs. pentru produsele noastre („retargeting”). Remarketingul pentru grupul țintă este realizat și prin „segmente de public personalizate”.

În acest scop, așa-numitul „Facebook-Pixel” a fost integrat pe site-ul nostru. Prin acest pixel de urmărire se stabilește o conexiune directă între browserul dvs. și serverul Facebook. Așa-numita urmărire are loc cu ajutorul unui modul cookie, care este stocat pe computerul dvs. și sunt colectate următoarele informații, cum ar fi informații despre antetul HTTP (inclusiv adresa IP, informații despre browserul web, locația de stocare a paginii, document, adresa URL a site-ul web și agentul utilizatorului browserului web, precum și eticheta și ora de utilizare), precum și date specifice pixelilor (aceasta include ID-ul pixelului și datele modulului cookie Facebook, inclusiv ID-ul dvs. Facebook (acestea sunt utilizate pentru a asocia evenimentele cu un anumit cont de publicitate Facebook și pentru a le atribui unui utilizator Facebook).

Cu ajutorul Facebook-Pixel, Facebook este pe de o parte capabilă să stabilească vizitatorii ofertei noastre online ca grup țintă pentru prezentarea reclamelor (așa-numitele „Facebook-Ads”). În consecință, folosim Facebook-Pixel pentru a afișa doar anunțurile Facebook plasate de noi pentru utilizatorii Facebook care s-au arătat, de asemenea, interesați de oferta noastră online sau care au anumite caracteristici (de exemplu, interese pentru anumite subiecte sau produse care se bazează pe site-urile web vizitate) pe care le transmitem către Facebook (așa-numitele „segmente de public personalizate”). Cu ajutorul Facebook-Pixel, am dori, de asemenea, să ne asigurăm că reclamele noastre de pe Facebook corespund interesului potențial al utilizatorilor. Cu ajutorul Facebook-Pixel, putem înțelege, de asemenea, eficiența anunțurilor Facebook în scopuri statistice și de studii de piață, prin care vedem dacă utilizatorii au fost redirecționați către site-ul nostru web după ce au dat clic pe un anunț Facebook (așa-numita „conversie”). Datele colectate sunt anonime pentru noi ca operator al acestui site web; nu putem trage nicio concluzie cu privire la identitatea utilizatorului. Cu toate acestea, datele sunt stocate și prelucrate de Facebook, astfel încât este posibilă o conexiune la profilul de utilizator respectiv și Facebook poate utiliza datele în scopuri proprii de publicitate, în conformitate cu liniile directoare de utilizare a datelor Facebook. Acest lucru îi permite companiei Facebook să plaseze reclame pe propriul site web, precum și în afara Facebook. În calitate de operator al site-ului web, nu putem influența această utilizare a datelor.

Datele care apar în acest context pot fi transmise de Facebook către un server din SUA pentru evaluare și stocate acolo. În cazul în care datele cu caracter personal sunt transferate în SUA, am încheiat clauze contractuale standard cu Facebook. În plus, consimțământul dumneavoastră se extinde în mod expres asupra transferului de date (articolul 49 alineatul 1 capitolul 1 litera a din RGPD). Vă rugăm să consultați punctul ‎6 („Transferul de date către țări terțe ”) pentru riscurile asociate.

Dacă sunteți membru Facebook și ați activat Facebook prin setările de confidențialitate ale contului dvs., Facebook poate, de asemenea, să asocieze informațiile înregistrate despre vizita dvs. la noi cu contul dvs. de membru și să le folosească pentru plasarea țintită a anunțurilor Facebook. Puteți vizualiza și modifica în orice moment setările de confidențialitate ale profilului dvs. Facebook.

Dacă nu v-ați oferit consimțământul pentru utilizarea Facebook-Pixel, Facebook va afișa numai reclame generale pe Facebook care nu sunt selectate pe baza informațiilor colectate despre dvs. pe acest site web.

Puteți găsi mai multe informații cu privire la acest subiect în Notificarea privind protecția datelor a companiei Facebook.

3.5.3 Google Marketing Platform și Ad Manager (anterior DoubleClick)

Site-ul nostru folosește platforma Google Marketing și Google Ad Manager, servicii furnizate utilizatorilor din Spațiul Economic European și Elveția de Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda și pentru toți ceilalți utilizatori de Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043 , SUA (denumite împreună „Google”).

Aceste servicii folosesc module cookie și tehnologii similare pentru a prezenta reclame relevante pentru dvs. Utilizarea serviciilor le permite companiei Google și site-urilor sale partenere să afișeze reclame pe baza vizitelor anterioare pe site-urile noastre web sau pe alte site-uri de pe internet.

Datele care apar în acest context pot fi transmise de Google către un server din SUA pentru evaluare și stocate acolo. În cazul în care datele cu caracter personal sunt transferate în SUA, am încheiat clauze contractuale standard cu Google.

Dacă nu v-ați oferit consimțământul pentru utilizarea platformei Google Marketing și Ad Manager, Google va afișa numai reclame generale care nu sunt selectate pe baza informațiilor colectate despre dvs. pe acest site web. Pe lângă revocarea consimțământului dvs., aveți și opțiunea de a dezactiva publicitatea personalizată din setările publicitare de la Google.

Următoarele module cookie sunt setate de Google:

 • „test-cookie” pentru 12 luni,
 • „IDE” pentru 12 luni.

Puteți găsi mai multe informații cu privire la acest subiect în Declarația de confidențialitate a companiei Google.

3.5.4 Criteo

Ca parte a unei responsabilități comune în sensul articolului 26 din RGPD, folosim servicii de la Criteo SA, 32 Rue Blanche, 75009 Paris, Franța („Criteo”) pentru a introduce informații despre comportamentul utilizatorilor (de exemplu, produsele pe care le-ați vizualizat, pe care le-ați adăugat în coșul de cumpărături sau pe care le-ați cumpărat) într-o formă pur anonimizată pentru a ne îmbunătăți oferta publicitară. Ca parte a contractului cu Criteo, stabilim sfera campaniei publicitare respective. Implementarea acestei campanii publicitare, inclusiv decizia cu privire la tipul și locul de afișare a reclamelor, este responsabilitatea Criteo. În acest scop, un cod de la Criteo este executat direct de Criteo pe site-ul nostru web și așa-numitele etichete de (re)marketing (grafică invizibilă sau cod, cunoscute și sub numele de „semnalizatoare web”) sunt integrate în site.

Cu ajutorul acestora, un modul cookie individual, adică un mic fișier, este salvat pe dispozitivul dvs. (în loc de module cookie pot fi utilizate și tehnologii similare). Acest fișier înregistrează ce site-uri web a vizitat utilizatorul, ce conținut îl interesează și pe ce oferte a dat clic, precum și informații tehnice despre browser și sistemul de operare, site-uri web de referință, durata vizitei și alte informații despre utilizarea ofertei online.

Criteo poate afișa apoi recomandări de produse adecvate ca bannere publicitare atunci când sunt accesate alte site-uri web („retargeting”). Este exclusă o identificare personală a vizitatorilor site-ului. Putem face schimb de informații precum identificatori tehnici din informațiile dvs. de înregistrare de pe site-ul nostru web sau din sistemul nostru CRM cu parteneri de publicitate de încredere. Acest lucru permite conectarea dispozitivelor și/sau a mediilor dvs. și vă putem oferi o experiență de utilizare perfectă cu dispozitivele și mediile pe care le utilizați. Informațiile menționate mai sus pot fi, de asemenea, combinate de Criteo cu informații din alte surse. Dacă utilizatorul vizitează alte site-uri web, i se pot afișa reclame adaptate intereselor sale. Datele tehnice colectate de Criteo sunt stocate până la 13 luni de la data colectării. Modulele cookie de la Criteo expiră automat după 13 luni.

Ca parte a responsabilității comune pentru prelucrarea menționată mai sus, vă puteți revendica drepturile în temeiul RGPD atât împotriva noastră, cât și împotriva Criteo. Am încheiat un acord cu Criteo privind responsabilitatea comună, al cărui conținut esențial vi-l vom furniza cu plăcere la cerere.

Puteți consulta Politica de confidențialitate Criteo pentru mai multe detalii despre aceste capabilități de conectare și vă puteți opune analizei anonime a comportamentului dvs. de navigare.

3.5.5 Affilinet (AWIN AG)

Participăm la Rețeaua de publicitate de performanță și la programele partenere ale AWIN AG, Eichhornstraße 3, 10785 Berlin (denumită în continuare „AWIN”), un serviciu pentru integrarea reclamelor sub formă de linkuri text, linkuri imagine, bannere publicitare sau ferestre de introducere text („affilinet”). Affilinet folosește module cookie și tehnologii similare pentru a prezenta reclame relevante pentru dvs. Affilinet folosește și așa-numitele semnalizatoare web (grafică invizibilă). Acestea pot fi utilizate pentru a evalua informații precum traficul vizitatorilor pe aceste pagini.

Ca parte a serviciilor sale de urmărire, AWIN stochează module cookie pe terminalele utilizatorilor site-ului web pentru a documenta tranzacțiile (de exemplu, clienți potențiali și vânzări). Aceste module cookie au ca scop unic atribuirea corectă a succesului unui material publicitar și a facturării corespunzătoare în cadrul rețelei sale. Un modul cookie stochează doar informații despre momentul în care s-a dat clic pe un anumit material publicitar de pe un terminal. O secvență individuală de cifre, care nu poate fi atribuită utilizatorului individual, este stocată în modulele cookie de urmărire AWIN, cu care sunt documentate programul partener al unui agent de publicitate, editorul și ora acțiunii utilizatorului (clic sau vizualizare). În plus față de informațiile despre utilizarea acestui site web (inclusiv adresa IP), AWIN colectează și informații despre terminalul de pe care se efectuează o tranzacție, de exemplu, sistemul de operare și browserul solicitant.

Informațiile colectate cu modulele cookie și semnalizatoarele web despre utilizarea acestui site web (inclusiv adresa dvs. IP) și livrarea formatelor de publicitate sunt transmise către un server affilinet și stocate acolo. Affilinet poate transmite aceste informații partenerilor contractuali ai affilinet. Cu toate acestea, Affilinet nu va asocia adresa dvs. IP cu alte date stocate despre dvs.

Modulele cookie stocate de AWIN sunt șterse după cel mult 30 de zile.

Pe lângă revocarea consimțământului dvs., aveți și opțiunea de a dezactiva modulele cookie pe site-ul AWIN AG.

Puteți găsi mai multe informații despre affilinet în dispozițiile privind protecția datelor ale companiei AWIN AG.

3.5.6 Webgains

De asemenea, folosim un plugin de la rețeaua internațională de afiliați Webgains. Furnizorul este ad pepper media GmbH, Frankenstraße 150C, FrankenCampus, 90461 Nürnberg, Germania („Webgains”). Acest lucru ne permite să măsurăm cât de mult succes au reclamele noastre pe site-urile partenere care ne-au fost trimise de Webgains. În acest fel, dorim să le arătăm utilizatorilor noștri publicitatea care îi interesează și, astfel, să facem site-ul nostru web mai atractiv și să realizăm un calcul corect al costurilor publicitare. În acest scop, pe site-ul nostru este integrat un cod de urmărire. Cu ajutorul acestui cod, Webgains poate colecta date pseudonimizate despre vizita pe site-ul nostru web și despre utilizarea ofertei noastre online și pe această bază ne oferă statistici agregate, fără caracter personal, în special despre numărul de vizitatori ai unui anumit partener, care, după ce au dat clic pe reclama noastră, au comandat ceva de la noi. Am încheiat un acord de procesare a comenzilor cu Webgains.

Puteți găsi mai multe informații despre prelucrarea datelor și despre opțiunile de opoziție în Declarația de confidențialitate a companiei Webgains.

3.5.7 Kelkoo

Folosim un pixel al rețelei afiliate Kelkoo SAS, 12, rue Godot de Mauroy, 75009, Paris, Franța („Kelkoo”). Grupul Kelkoo operează portaluri de căutare și comparații pe internet.

Dacă ați fost redirecționat către site-ul nostru web de pe un site web Kelkoo, putem folosi pixelul pentru a măsura cât de mult succes au reclamele noastre pe site-urile partenere Kelkoo și pentru a înțelege și a evalua acțiunile utilizatorilor de pe site-ul nostru web, în scopul optimizării ofertei noastre online. În acest scop, pe site-ul nostru este integrat un pixel de urmărire. Acesta creează o conexiune între o comandă plasată pe site-ul nostru web și clicul pe o reclamă de pe un site web Kelkoo.

Când este plasată o comandă, ID-ul comenzii (numărul comenzii) și parametrii OrderValue (valoarea comenzii/valoarea coșului de cumpărături) sunt trimise către Kelkoo, la fel și informațiile tehnice ale browserului, ora la care a fost plasată comanda și adresa dvs. IP, care este anonimizată de Kelkoo înainte de a fi salvată. Transferul acestor date și stocarea de către Kelkoo au loc numai dacă ați plasat efectiv o comandă după ce ați fost redirecționat pe site-ul nostru web.

Kelkoo prelucrează datele transmise pe propria răspundere și măsoară, de asemenea, performanța traficului de date pe site-ul nostru web în cadrul transferului menționat mai sus, în scopul măsurării performanței traficului de date („Urmărirea vânzărilor Kelkoo”).

Datele pe propria răspundere colectate de Kelkoo pentru măsurarea performanței campaniilor publicitare Kelkoo prin intermediul modulelor cookie sunt stocate timp de 12 luni.

Puteți găsi mai multe informații despre prelucrarea datelor în Declarația de confidențialitate a companiei Kelkoo.

3.5.8 Daisycon

Folosim un pixel al rețelei afiliate Daisycon B.V., P.J. Oudweg 5, 1314 CH Almere, Țările de Jos („Daisycon”). Daisycon moderează site-urile web partenere (așa-numit publisher) pe care sunt oferite produsele noastre.

Dacă ați fost redirecționat către site-ul nostru web de pe un site web Daisycon, putem folosi pixelul pentru a măsura cât de mult succes au reclamele noastre pe site-urile partenere Daisycon și pentru a înțelege și a evalua acțiunile utilizatorilor de pe site-ul nostru web, în scopul optimizării ofertei noastre online. În acest scop, pe site-ul nostru este integrat un pixel de urmărire. Acesta creează o conexiune între o comandă plasată pe site-ul nostru web și clicul pe o reclamă de pe un site web Daisycon.

Când este plasată o comandă, ID-ul comenzii (numărul comenzii) și parametrii OrderValue (valoarea comenzii/valoarea coșului de cumpărături) sunt trimise către Daisycon, la fel și caracteristicile demografice și geografice, versiunea și setările anonimizate anterior ale browserului, tipul dispozitivului și adresa IP, care sunt anonimizate de Daisycon înainte de a fi salvate. Acestea nu pot fi urmărite pentru a conduce la o persoană și sunt prelucrate și partajate cu Daisycon doar în scopuri statistice. În plus, ID-urile de tranzacție pseudonimizate sunt trimise către Daisycon. Transferul acestor date și stocarea de către Daisycon au loc numai dacă ați plasat efectiv o comandă după ce ați fost redirecționat pe site-ul nostru web.

Daisycon salvează numai adresa IP anonimizată timp de maximum 5 ani.

Am încheiat un acord de procesare a comenzilor cu Daisycon.

Puteți găsi mai multe informații despre prelucrarea datelor în Declarația de confidențialitate a companiei Daisycon.

3.5.9 Tradedoubler

Folosim un pixel al rețelei afiliate Tradedoubler GmbH, Mainzer Straße 13, 80804 München, Germania („Tradedoubler”). Tradedoubler moderează site-urile web partenere (așa-numit publisher) pe care sunt oferite produsele noastre.

Dacă ați fost redirecționat către site-ul nostru web de pe un site web Tradedoubler, putem folosi pixelul pentru a măsura cât de mult succes au reclamele noastre pe site-urile partenere Tradedoubler și pentru a înțelege și a evalua acțiunile utilizatorilor de pe site-ul nostru web, în scopul optimizării ofertei noastre online și pentru a plasa reclame mai relevante pentru dvs. în rețeaua Tradedoubler. În acest scop, pe site-ul nostru este integrat un pixel de urmărire. Acesta creează o conexiune între o comandă plasată pe site-ul nostru web și clicul pe o reclamă de pe un site web Tradedoubler.

Când este plasată o comandă, ID-ul comenzii (numărul comenzii) și parametrii OrderValue (valoarea comenzii/valoarea coșului de cumpărături) sunt trimise către Tradedoubler, la fel și ID-ul modulului cookie și adresa dvs. IP.

Transferul acestor date și stocarea de către Tradedoubler au loc numai dacă ați plasat efectiv o comandă după ce ați fost redirecționat pe site-ul nostru web.

Am încheiat un acord de procesare a comenzilor cu Tradedoubler.

Puteți găsi informații suplimentare despre prelucrarea datelor în Declarația de confidențialitate a companiei Tradedoubler.

3.5.10 Centralizatoare de prețuri

Pe site-ul nostru web folosim pixeli de la așa-numitele centralizatoare de prețuri. Acești furnizori întrețin site-uri web și portaluri de comparație a prețurilor pe care sunt oferite produsele noastre. Dacă ajungeți pe pagina noastră printr-un astfel de site web și cumpărați un produs, pixelul este activat pe site-ul nostru web, astfel încât să putem măsura cât de mult succes au reclamele noastre pe site-urile partenere și portalurile de comparație Când este plasată o comandă, ID-ul comenzii corespunzător (numărul comenzii) și parametrii OrderValue (valoarea comenzii) sunt trimise către furnizorul respectiv. Nu vor fi transmise alte date cu caracter personal. De la furnizorul respectiv primim doar informația că ați ajuns pe site-ul nostru web prin intermediul acestui furnizor.

Folosim pixeli de la următorii furnizori:

 • Billiger.de, solute GmbH, Zeppelinstraße 15, 76185 Karlsruhe, Germania. Puteți găsi informații suplimentare în Notificarea privind protecția datelor a companiei Billiger.de.
 • Connexity, Connexity Inc., 2120 Colorado Ave., Suite 400, Santa Monica, CA 90404, SUA. Puteți găsi informații suplimentare în Declarația de confidențialitate a companiei Connexity.
 • PriceRunner, PriceRunner Sweden AB, Kungsbron 21, 11122 Stockholm, Suedia. Puteți găsi informații suplimentare în Notificarea privind protecția datelor a companiei PriceRunner.

3.6 Pluginuri pentru rețele sociale și medii externe

De asemenea, folosim instrumente din rețelele sociale care sunt utilizate pentru a vă conecta la site-ul web cu conturile de utilizator existente, precum și alte medii externe, cum ar fi videoclipuri încorporate sau hărți.

Temeiul juridic pentru aceasta este, cu excepția cazului în care se prevede altfel, consimțământul dvs. în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera a din RGPD, pe care îl trimiteți prin intermediul bannerului cookie sau prin instrumentul respectiv, permițând utilizarea individuală printr-un banner (suprapunere) plasat deasupra acestuia. Pentru revocarea consimțământului dvs., consultați‎3.1.3: „Revocarea consimțământului sau modificarea selecției”. În cazul în care datele cu caracter personal sunt transferate în SUA sau în alte țări terțe, consimțământul dvs. se extinde în mod explicit și asupra transferului de date (articolul 49 alineatul 1 capitolul 1 litera a din RGPD). Vă rugăm să consultați punctul ‎6 („Transferul de date către țări terțe ”) pentru riscurile asociate.

3.6.1 Conectarea cu conturi de utilizator din rețelele sociale

Site-ul nostru web vă oferă opțiunea de a vă conecta la rețelele sociale enumerate mai jos cu un cont de utilizator existent:

 • Facebook Login (Facebook Connect): Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanda (pentru utilizatori din afara SUA și Canada), resp. Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025, SUA (pentru toți ceilalți utilizatori) – Notificare privind protecția datelor
 • Google Sign-In for Websites: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda (pentru utilizatori din Spațiul Economic European și Elveția), resp. Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, SUA (pentru toți ceilalți utilizatori) – Declarație de confidențialitate
 • Amazon Sign-On for Websites: Amazon EU S.à.r.l, 38, avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxemburg – Declarație de confidențialitate

De îndată ce v-ați conectat cu unul dintre conturile dvs. de utilizator existente, nu mai este necesară înregistrarea suplimentară. Dacă doriți să utilizați funcția, veți fi mai întâi redirecționat către rețeaua socială relevantă. Acolo vi se va cere să vă conectați cu numele dvs. de utilizator și parola. Desigur, nu luăm cunoștință de aceste date de conectare. Serverul la care este stabilită o conexiune se poate afla în SUA sau în alte țări terțe.

Prin apăsarea butonului de înregistrare relevant de pe site-ul nostru, rețeaua socială respectivă va afla că v-ați înregistrat cu contul dvs. de utilizator pe site-ul nostru și vă va asocia contul de utilizator cu contul dvs. de client de pe site-ul nostru. În plus, ni se transmit următoarele date:

 • Facebook Login (Facebook Connect): adresă de e-mail, informații publice de profil (în special ID-ul Facebook, nume, poză de profil), posibil informații suplimentare despre profil, cum ar fi vârsta, data nașterii, prietenii Facebook, gen, locul de reședință, aprecieri, URL-ul profilului, locații, postări, fotografii, videoclipuri; module cookie utilizate în special: „_fbp”
 • Google Sign-In for Websites: adresă de e-mail, ID Google, nume, adresa URL a imaginii de profil
 • Amazon Sign-On: adresă de e-mail, prenume, nume de familie, ID utilizator, gen

3.6.2 Youtube

Am integrat videoclipuri de pe YouTube pe această pagină de internet, care sunt stocate pe YouTube și pot fi redate pe site-ul nostru web, cu condiția să vă acordați consimțământul. YouTube este operat de YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, SUA. YouTube, LLC este filială a Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, SUA.

Am activat modul extins de protecție a datelor YouTube. Ca urmare, Google nu primește nicio informație de utilizare și nu setează module cookie până când utilizatorul nu dă clic în mod activ pe butonul de redare. După acest clic, videoclipul este redat și Google își setează propriile module cookie pentru a-și îmbunătăți serviciile și pentru a afișa publicitate individualizată în rețeaua de publicitate Google.

Când vizitați site-ul nostru web, YouTube și Google primesc informațiile că ați accesat subpagina corespunzătoare a site-ului nostru web. Acest lucru se întâmplă indiferent dacă sunteți conectat la YouTube sau Google sau nu. YouTube și Google folosesc aceste date în scopuri de publicitate, studii de piață și proiectarea bazată pe nevoi a site-urilor lor web. Dacă apelați YouTube pe site-ul nostru web în timp ce sunteți conectat la profilul dvs. YouTube sau Google, YouTube și Google pot asocia acest eveniment cu profilurile respective. Dacă nu doriți asocierea, trebuie să vă deconectați de la Google înainte de a vizita site-ul nostru web.

Pe lângă revocarea consimțământului dvs., aveți și opțiunea de a dezactiva publicitatea personalizată din setările publicitare Google. În acest caz, Google va afișa doar publicitate neindividualizată.

Informații suplimentare pot fi găsite în Notificarea privind protecția datelor, care se aplică și în cazul YouTube.

3.6.3 Portalul de recenzii Trustpilot

Vă oferim posibilitatea, prin intermediul serviciului de recenzii „Trustpilot”, un serviciu al Trustpilot A/S, Pilestræde 58, 5. Stock, 1112 Kopenhagen, Danemarca (support@trustpilot.com), să trimiteți recenzii despre serviciul nostru. La trimiterea recenziei pe site-ul web Trustpilot, se aplică condițiile și dispozițiile privind protecția datelor ale Trustpilot. Dacă participați (înregistrarea dvs. pe Trustpilot ar fi necesară) la acest sistem de recenzii, recenzia dvs. va fi publicată pe site-ul nostru web, precum și pe site-urile web ale Trustpilot și ale partenerilor săi.

Trustpilot vă trimite invitații de recenzii în numele nostru. Aceste invitații sunt trimise prin e-mail în baza articolului 6 alineatul 1 litera a din RGPD sau a consimțământului dvs. pentru trimiterea unor astfel de e-mailuri de către Autodoc ca parte a abonamentului la buletinul nostru informativ.

În acest scop, vă transmitem adresa de e-mail, numele și prenumele și numărul comenzii pe care le-am generat către Trustpilot. Am încheiat un acord de procesare a comenzilor cu Trustpilot.

Dacă ați trimis o recenzie prin Trustpilot, datele de mai sus sunt prelucrate în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 litera f din RGPD, pe baza interesului nostru legitim de a primi recenzii ale utilizatorilor și, astfel, de a crea o bază de încredere pentru utilizarea site-ului web. Recenziile servesc, de asemenea, la îmbunătățirea site-ului, produselor și serviciilor noastre.

Datele care apar în legătură cu transmiterea recenziei pe platforma Trustpilot pot fi transferate de Trustpilot către furnizorii de subservicii din țări terțe și stocate acolo. Trustpilot a încheiat clauze contractuale standard UE cu toți acești furnizori de servicii.

Recenziile rămân publicate cât timp există contul dvs. Trustpilot și vor fi șterse în cazul ștergerii contului. Înregistrarea ștergerii asociată cu numele, adresa de e-mail și data ștergerii este păstrată timp de trei ani și apoi ștearsă. Datele pe care Trustpilot le primește de la noi pentru a trimite invitații pentru recenzii în numele nostru sunt stocate timp de până la trei ani.

Puteți găsi informații suplimentare în Declarația de confidențialitate și în Liniile directoare pentru evaluatori ale Trustpilot

3.6.4 Recenzii cu funcție de comentariu și sistem de evaluare cu stele

Oferim opțiunea de a evalua public produsele și serviciile noastre exclusiv pe site-ul nostru web. Colectăm și folosim următoarele date cu caracter personal: numele, adresa de e-mail, ora recenziei trimise și numele țării. Atunci când participăm la sistemul de evaluare cu stele, folosim scala noastră de feedback pentru a calcula o recenzie generală, acordarea numărului maxim de stele reprezentând cea mai bună recenzie. Cu funcția de comentariu, recenzia dvs. poate fi publicată și pe site-ul nostru web numai cu inițialele dvs. sau cu un nume (pseudonim) la alegere. Prelucrarea datelor în contextul procesului de recenzie are scopul de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a evalua serviciile noastre pe internet, astfel încât să ne putem îmbunătăți produsele și serviciile. În plus, potențialii clienți noi ar trebui să primească rapoarte de experiență fiabile, care să ofere informații cu privire la calitatea produselor și serviciilor noastre.

Prelucrarea are loc pe baza articolului 6 alineatul 1 litera f din RGPD, din interesul legitim de a primi recenzii ale utilizatorilor și, astfel, de a crea o bază de încredere pentru utilizarea site-ului web. Interesul nostru legitim constă, de asemenea, în a face ca recenziile vânzărilor noastre să fie transparente pentru alți clienți și de a verifica dacă acestea se bazează pe achizițiile reale respective.

 • 4. Distribuirea datelor cu caracter personal / Verificările pe sancțiuni

Datele pe care le colectăm vor fi transmise numai dacă:

 • V-ați oferit consimțământul expres în conformitate cu art. 6 alin. 1 cap. 1 lit. a din RGPD,
 • transferul conform art. 6 alin. 1 cap. 1 lit. f din RGPD este necesar pentru afirmarea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale și nu există niciun motiv pentru a presupune că aveți un interes legitim primordial în a nu vă divulga datele,
 • suntem obligați din punct de vedere legal să le transmitem mai departe conform art. 6 alin. 1 cap. 1 lit. c din RGPD sau
 • acest lucru este permis din punct de vedere legal și este necesar în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 cap. 1 lit. b din RGPD pentru dezvoltarea relațiilor contractuale cu dvs. sau pentru punerea în aplicare a măsurilor precontractuale care au loc la cererea dvs.

O parte din prelucrarea datelor poate fi efectuată de furnizorii noștri de servicii. Pe lângă furnizorii de servicii menționați în această declarație de confidențialitate, printre aceștia se pot număra, în special, centre de date care stochează site-ul nostru web și bazele de date, furnizorii de software, furnizorii de servicii IT care ne întrețin sistemele, agențiile, companiile de cercetare a pieței, companiile din grup și companii de consultanță. Dacă transmitem date furnizorilor noștri de servicii, aceștia pot utiliza datele numai pentru a-și îndeplini sarcinile. Furnizorii de servicii au fost atent selectați și contractați de noi. Aceștia sunt obligați contractual prin instrucțiunile noastre, au măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja drepturile persoanelor vizate și sunt verificați periodic de către noi.

În plus, datele pot fi transmise în legătură cu anchete oficiale, ordine judecătorești și proceduri judiciare, dacă acest lucru este necesar pentru urmărirea penală sau aplicarea legii.

În cazul expedierii coletelor și al livrărilor transmitem numele, adresa, numărul dvs. de telefon și adresa de e-mail prestatorilor noștri de servicii de expediere, cu care avem încheiate contracte – și, dacă este cazul, operatorilor – astfel încât aceștia să poată livra la timp și să poată comunica cu dvs. în scopul stabilirii livrării.

În cazul în care ne-ați oferi consimțământul explicit, baza legală pentru procesarea conexă a datelor rezultă din art. 6, alin. 1 lit. a din RGPD. În măsura în care procesarea datelor este necesară pentru efectuarea livrării mărfurilor convenite contractual, baza legală este reprezentată de art. 6, alin. 1 lit. b din RGPD. În plus, baza legală pentru prelucrarea conexă a datelor este reprezentată de art. 6, alin. 1 lit. f din RGPD (echilibrarea intereselor, în baza interesului nostru de a vă facilita livrarea fără probleme, în cele mai convenabile intervale de timp pentru dvs.).

Dorim să vă informăm că, pentru a ne îndeplini obligațiile care ne revin în temeiul reglementărilor UE privind lupta împotriva terorismului, verificăm listele de sancțiuni menținute și publicate de UE. Temeiul juridic în acest sens este interesul nostru legitim în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 litera f din Regulamentul general privind protecția datelor (RGPD) privind verificarea dacă relația comercială încalcă articolul 134 din Codul civil german (BGB) și prevenirea activităților care fac obiectul sancțiunilor.

Prin urmare, atunci când este plasată o comandă, verificăm numele dumneavoastră și adresa dumneavoastră de livrare în funcție de listele de sancțiuni actuale, efectuând o verificare a similitudinii. Dacă există o coincidență pozitivă, vom verifica manual rezultatul. În cazul în care verificarea manuală nu oferă un rezultat clar negativ, vă vom contacta și vă vom putea solicita informații suplimentare în scopul verificării (în special o copie a unui document de identitate care să indice cetățenia, data și locul nașterii). Vom șterge copiile documentelor de identitate imediat după verificarea manuală. Comanda dumneavoastră va fi suspendată temporar pe durata verificării. În cazul în care verificarea oferă un rezultat negativ, procesarea comenzii va fi reluată. Dacă în urma verificării rezultă o coincidență cu o mențiune de pe listele de sancțiuni, vă vom informa cu privire la acest lucru și vă vom oferi posibilitatea de a răspunde. Vom decide ulterior dacă vom stabili sau vom continua relația comercială cu dumneavoastră sau dacă nu vom începe sau vom încheia această relație.

Dacă, în cazuri individuale, ni se solicită să transmitem datele dumneavoastră cu caracter personal autorităților publice (de exemplu, în scopuri de urmărire penală sau de combatere a terorismului), vom transmite datele dumneavoastră cu caracter personal în cazul în care sunt îndeplinite cerințele legale relevante. Temeiul juridic al transmiterii este prevăzut la articolul 6 alineatul 1 litera c din RGPD.

Vom șterge înregistrările și rezultatele verificărilor pe listele de sancțiuni la cinci ani de la sfârșitul anului calendaristic în care a avut loc verificarea.

 • 5. Perioada de păstrare

În principiu, stocăm date cu caracter personal doar atât timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor în care am colectat datele. Ștergem datele imediat, cu excepția cazului în care mai avem nevoie de date până la expirarea termenului de prescripție legală în scopuri de probă pentru cererile de drept civil sau pe baza cerințelor legale de păstrare.

În scopuri probatorii, trebuie să păstrăm datele contractului timp de trei ani de la sfârșitul anului în care se încheie relația de afaceri cu dvs. Orice reclamație se prescrie după termenul de prescripție legală cel mai apropiat de momentul respectiv.

Chiar și după aceea, trebuie să salvăm unele dintre datele dvs. din motive contabile. Suntem obligați să facem acest lucru din cauza obligațiilor de documentare legală care pot rezulta din Codul comercial, Codul fiscal, Legea bancară, Legea privind spălarea banilor și Legea comercială a valorilor mobiliare. Perioadele specificate acolo pentru păstrarea documentelor sunt de doi până la zece ani.

 • 6. Transferul de date către țări terțe

Așa cum se explică în această declarație de confidențialitate, folosim servicii ale căror furnizori sunt parțial localizați în așa-numitele țări terțe (în afara Uniunii Europene sau a Spațiului Economic European) sau prelucrăm date cu caracter personal acolo, adică în țări al căror nivel de protecție a datelor nu corespunde celui al Uniunii Europene. Dacă acesta este cazul și Comisia Europeană nu a emis o decizie de adecvare (articolul 45 RGPD) pentru aceste țări, am luat măsurile de precauție adecvate pentru a asigura un nivel adecvat de protecție a datelor pentru orice transfer de date. Acestea includ clauzele contractuale standard ale Uniunii Europene sau reglementările interne obligatorii privind protecția datelor.

În cazul în care acest lucru nu este posibil, transferul de date îl bazăm pe excepțiile art. 49 RGPD, în special consimțământul dvs. expres sau necesitatea transferului pentru a îndeplini contractul sau pentru a pune în aplicare măsuri precontractuale.

Dacă este planificat un transfer dintr-o țară terță și nu există o decizie de adecvare sau garanții adecvate, este posibil și există riscul ca autoritățile din țara terță respectivă (de exemplu, serviciile secrete) să aibă acces la datele transmise pentru a le înregistra și analiza și nu poate fi garantată aplicabilitatea drepturilor persoanei vizate. Dacă vă acordați consimțământul prin intermediul bannerului cookie, veți fi informat și despre acest lucru.

 • 7. Prezență online în rețelele sociale

Menținem o prezență online în rețelele sociale, printre altele pentru a comunica cu clienții și părțile interesate și să oferim informații despre produsele și serviciile noastre.

Datele utilizatorilor sunt de obicei prelucrate de rețelele sociale relevante în scopuri de cercetare de piață și publicitate. În acest fel, profilurile de utilizare pot fi create pe baza intereselor utilizatorilor. În acest scop, modulele cookie și alți identificatori sunt stocate pe computerele utilizatorilor. Pe baza acestor profiluri de utilizare, reclamele sunt plasate apoi, de exemplu, în rețelele sociale, dar și pe site-uri web ale unor terțe părți. Ca parte a funcționării prezenței noastre online, este posibil să putem accesa informații precum statistici privind utilizarea prezenței noastre online, care sunt furnizate de rețelele sociale. Aceste statistici sunt agregate și pot conține în special informații demografice și date despre interacțiunea cu prezența noastră online și articolele și conținutul diseminate prin intermediul acesteia. Detalii și linkuri către datele rețelelor sociale pe care noi, ca operator al prezenței online, le putem accesa, pot fi găsite în lista de mai jos.

Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor este articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera f RGPD, pe baza interesului nostru legitim de a informa în mod eficient utilizatorii și de a comunica cu utilizatorii, sau articolul 6 alineatul 1 capitolul 1 litera b RGPD, pentru a rămâne în contact cu clienții și pentru a-i informa, precum și pentru a întreprinde măsuri precontractuale cu viitorii clienți și părțile interesate.

Pentru temeiul juridic al prelucrării datelor efectuate de rețelele sociale pe propria răspundere, vă rugăm să consultați informațiile privind protecția datelor ale respectivei rețele sociale. Linkurile de mai jos vă oferă, de asemenea, informații suplimentare cu privire la prelucrarea datelor respective și la opțiunile de opoziție.

Dorim să subliniem că solicitările privind protecția datelor pot fi transmise cel mai eficient furnizorului respectiv de rețele sociale, deoarece numai acești furnizori au acces la date și pot lua direct măsurile adecvate. Mai jos este o listă de informații despre rețelele sociale pe care avem o prezență online:

 • 8. Drepturile persoanei vizate

Aveți întotdeauna drepturile persoanei vizate formulate în articolele 15 – 21, art.77 RGPD:

 • Dreptul de a vă retrage consimțământul;
 • Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. cu caracter personal (art. 21 RGPD);
 • Dreptul la informații cu privire la datele dvs. cu caracter personal prelucrate de noi (Art. 15 RGPD);
 • Dreptul la corectarea datelor dvs. personale stocate incorect (art. 16 RGPD);
 • Dreptul la ștergerea datelor dvs. cu caracter personal (art. 17 RGPD);
 • Dreptul de a restricționa prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal (art. 18 RGPD);
 • Dreptul la portabilitatea datelor dvs. cu caracter personal (art. 20 RGPD);
 • Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere (art. 77 RGPD).

Pentru a vă revendica drepturile descrise aici, puteți utiliza oricând datele de contact de mai sus. Acest lucru se aplică și dacă doriți să primiți copii ale garanțiilor pentru a dovedi un nivel adecvat de protecție a datelor. Dacă sunt îndeplinite cerințele legale respective, vom respecta cererea dvs. de protecție a datelor.

Întrebările dvs. cu privire la afirmarea drepturilor de protecție a datelor și răspunsurile noastre la acestea vor fi stocate în scopuri de documentare pentru o perioadă de până la trei ani și, în cazuri individuale, pentru afirmarea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale. Temeiul juridic este art. 6 alin. 1 cap. 1 lit. f din RGPD, pe baza interesului nostru de a ne apăra împotriva oricăror cereri de drept civil în temeiul articolului 82 RGPD, evitând amenzile în temeiul articolului 83 RGPD și pentru îndeplinirea obligațiilor stipulate de art. 5 alin. 2 din RGPD.

Aveți dreptul să vă revocați consimțământul în orice moment. Ca rezultat, nu vom mai continua prelucrarea datelor pe baza acestui consimțământ în viitor. Retragerea consimțământului dvs. nu afectează legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului dvs. până la momentul revocării
Dacă prelucrăm datele dvs. pe baza unor interese legitime, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dvs. în orice moment, din motive care decurg din situația dvs. particulară. Dacă vă opuneți prelucrării datelor în scopuri de marketing direct, aveți un drept general de opoziție, pe care îl vom pune în aplicare fără să ne oferiți motive.
Dacă doriți să utilizați dreptul dvs. de revocare sau obiecție, este suficient un mesaj neoficial la datele de contact menționate mai sus.

În cele din urmă, aveți dreptul de a depune plângere la o autoritate de supraveghere a protecției datelor. Puteți revendica acest drept la o autoritate de supraveghere din statul membru de la locul de reședință, locul de muncă sau locul presupusei încălcări.

 • 9. Responsabilul cu protecția datelor

Puteți contacta responsabilul nostru cu protecția datelor la dpo(a)domeniul.tau

Cosul Meu
Wishlist
Recent Vizualizate
Compara Produse (0 Produse)
Compara Produs
Compara Produs
Compara Produs
Compara Produs
Categorii